Η αισθητική προσέγγιση στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων

 

Η Styropan μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων διακόσμησης, δύναται να προσφέρει λύσεις εσωτερικού χώρου, καλύπτοντας την αισθητική προσέγγιση των πελατών της, από την πιο κλασσική ελληνορωμαϊκή έως τη πιο μετά-μοντέρνα διαμόρφωση χώρου.   

 

 διακοσμητικές κορνίζες-ροζέτες-πλάκες οροφής

 

 Οι διακοσμητικές κορνίζες και ροζέτες διογκωμένης και εξηλασμένης πολυστερίνης και οι διακοσμητικές πλάκες οροφής προσφέρονται σε ποικιλία σχεδίων, πρακτικά απεριόριστη, καθώς ακόμα και αν δεν καλύπτεται η εκάστοτε απαίτηση από τα υφιστάμενα προϊόντα, είναι δυνατή η παραγωγή ειδικών τεμαχίων κατά παραγγελία. 


 

 


 


Προσπαθώντας πάντα να έχουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς προβαίνουμε σε ειδικές προσφορές.Διακοσμητικές κορνίζες

 

Σε ποικιλία σχεδίων και μοτίβων, οι κορνίζες και γωνίες από εξηλασμένη ή διογκωμένη πολυστερίνη διακοσμούν εύκολα και γρήγορα το χώρο σας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν περιμετρικά γύρω από το ταβάνι ή σε τοίχο, όπου θέλετε να δημιουργήσετε ένα οριζόντιο διακοσμητικό χώρισμα.

Τα σχέδια αφορούν τόσο κορνίζες εξηλασμένης πολυστερίνης όσο και κορνίζες διογκωμένης πολυστερίνης.

 


Διακοσμητικές κορνίζες εξηλασμένης πολυστερίνης διακοσμητικές κορνίζες styropan 

 

 
Κορνίζες έτοιμων διακοσμητικών στοιχείων

 

κορνίζες διογκωμένης πολυστερίνης 

 


 

 

Διακοσμητικές ροζέτες Οι διακοσμητικές ροζέτες αποτελούν έναν από τους πιο απλούς και εύκολους τρόπους διακόσμησης της οροφής ενός δωματίου. Κατασκευασμένες από διογκωμένη πολυστερίνη, έχουν πλέον αντικαταστήσει τις ροζέτες από γύψο, καθώς το υλικό κατασκευής τους είναι μη τοξικό, εξαιρετικά ανθεκτικό, διατηρεί τις διαστάσεις του και ανακυκλώνεται. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και σχεδίων, ώστε να βρείτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην διακόσμηση του χώρου σας. Παράγονται σε τυποποιημένα μεγέθη και τοποθετούνται εύκολα με ειδική κόλλα.

 

 ροζέτες διακοσμητικές styropan

 

Διακοσμητικές πλάκες τοίχων - Wall Decor 3D

 

 ...   Η νέα διάσταση στην εσωτερική διακόσμηση!
 Wall Decor 3D

 

H styropan διευρύνει την γκάμα των προϊόντων της με τις νέες διακοσμητικές πλάκες τοίχων Wall Decor 3D. Ο σχεδιασμός των εσωτερικών χώρων δεν αποτελεί μόνο μια πρακτική ανάγκη. Σήμερα και καθώς οι ανάγκες της αισθητικής αυξάνονται, μπορεί πλέον να θεωρείται ως λειτουργική τέχνη.

 

 Interior design

 

Οι χώροι που ζούμε αποκτούν ασυνήθη χρώματα, υφές και σχήματα που προσδίδουν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Αυτό ακριβώς μπορεί να επιτευχθεί με τις νέες διακοσμητικές πλάκες τοίχων: όντας μοναδικές προκαλούν το ενδιαφέρον προσφέροντας άπειρες δημιουργικές δυνατότητες. Οι Wall Decor 3D πλάκες είναι ένας γρήγορος, εύκολος τρόπος να αναδιαμορφώσουμε τους χώρους μας με γεμάτο γούστο διακόσμηση που θα τραβήξει τα βλέμματα. Αποτελούν μια εναλλακτική λύση στις ξύλινες επενδύσεις, στις ταπετσαρίες αλλά και στους βαρετούς ανέκφραστους επίπεδους τοίχους. Μπορούν να εφαρμοστούν σε ολόκληρη την επιφάνεια αλλά και ως κύρια διακοσμητικά στοιχεία, προσφέροντας γοητεία με τη δημιουργία πρωτότυπωνσυνθέσεων τριών διαστάσεων.

Οι Wall Decor 3D πλάκες διατίθενται σε δώδεκα συνολικά σχέδια (Gaps, Bricks, Waves, Vaults, Cubes, Squares, Splashes, Craters, Tetris, Sands, Saiphs, Dundees) τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα και να βαφτούν σε όλα τα χρώματα. Για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα μπορούν να καλυφθούν με διακοσμητικό σοβά, Βεβετσιάνικο γύψο ή και στόκο.

 

Για να δείτε αναλυτικά τα σχέδια αλλά και τις ιδιαίτερες διακοσμητικές εφαρμογές των πλακών Wall Decor 3D κάντε click στον σύνδεσμο δεξιά.

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες που προσφέρουν τα προϊόντα μας, εμπνευστείτε και δημιουργείστε το χώρο που ονειρευόσασταν!
   Διακοσμητικές πλάκες τοίχων