Δραστηριότητα

documents icon

Παράγουμε τις εξής βασικές κατηγορίες προϊόντων:

 • Θερμομονωτικές πλάκες διογκωμένης, γραφιτούχας διογκωμένης και εξηλασμένης πολυστερίνης
 • Κιβώτια συσκευασίας από διογκωμένη πολυστερίνη
 • Προϊόντα Δόμησης (Γεωαφρός)

 

Διαθέτουμε τις εξής κατηγορίες προϊόντων:

 • Έτοιμες λύσεις διακόσμησης (3D wall panels, κορνίζες, ροζέτες)
 • Μηχανήματα κοπής πολυστερίνης
 • Ειδικά τεμάχια

 

 Οι εγκαταστάσεις της Styropan μαζί με 3 βασικά μονωτικά προϊόντα που παράγει και μια εικόνα με δέματα εξηλασμένης πολυστερίνης

 

θερμικη ανεση icon

Όταν χτίσατε/ανακαινίσατε το σπίτι σας, φανταστήκατε μια ποιοτική διαβίωση με θερμική άνεση χειμώνα-καλοκαίρι και με χαμηλές ενεργειακές δαπάνες.

Στην πράξη, το 90% των οικιακών κατοικιών στην Ελλάδα, είναι ενεργειακά φτωχό και κατασκευασμένο αγνοώντας τις αρχές εξοικονόμησης ενέργειας και ενεργειακής θωράκισης. Πιθανότατα έχετε δει "μεγάλους" λογαριασμούς ρεύματος ειδικά σε περιόδους με ακραίες θερμοκρασίες, εμφάνιση υγρασίας σε τοίχους, κακή ηχομόνωση κ.α που σας έχουν κάνει να πιστέψετε ότι η αξιόπιστη θερμομόνωση είναι μια ουτοπία.

Στην Styropan εργαζόμαστε καθημερινά με σκοπό να δώσουμε λύσεις στα παραπάνω προβλήματα. Εφαρμόζοντας τα μονωτικά προϊόντα Styropan για τη θερμομόνωση του κτιρίου σας, περιορίζετε τις θερμικές απώλειες και εξοικονομείτε χρήματα για ψύξη και θέρμανση. Ζείτε σε έναν χώρο πολύ ανθεκτικό στην εμφάνιση υγρασίας και μούχλας, με υψηλή ακουστική μόνωση ώστε να απολαμβάνετε στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης χωρίς παρεμβολές από τους γειτονικούς τοίχους. Με λίγα λόγια, εξασφαλίζετε το σπίτι των ονείρων σας για σας και τα παιδιά σας!

 

vision icon

Με όραμά μας το να δημιουργούμε κτίρια που προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ζωής για τον άνθρωπο και σέβονται το περιβάλλον, παράγουμε προϊόντα μόνωσης κατάλληλα για την πιο αποτελεσματική θερμομόνωση οποιουδήποτε κτιρίου από τα θεμέλια ως την οροφή!

Οι αξίες μας συνοψίζονται στους εξής 5 άξονες:

 • H καινοτομία είναι το παν

  Επενδύουμε στην καινοτομία φέρνοντας εδώ και χρόνια στην ελληνική αγορά σύγχρονα μονωτικά προϊόντα όπως το Neopor, προϊόν έρευνας και καινοτομίας της BASF.

 • Η εξοικονόμηση είναι το παν

  Έχοντας ως αποστολή μας την παραγωγή προϊόντων που περιορίζουν τις θερμικές απώλειες, συμβάλλουμε στην εξοικονόμηση χρημάτων, στον περιορισμό της σπατάλης ενέργειας με πολλαπλά οφέλη για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

 • Η θωράκιση είναι το παν

  Σχεδιάζουμε προϊόντα δόμησης που προσφέρουν μέγιστη σεισμική και στατική θωράκιση και απόλυτη προστασία από το νερό και την υγρασία.

 • Η αισθητική είναι το παν

  Ένας χώρος δεν αρκεί να είναι ενεργειακά αποδοτικός για να είναι ο ιδανικός, αν δεν είναι διαμορφωμένος και αισθητικά. Αναβαθμίζοντας την αισθητική ενός χώρου, βελτιώνεται η ποιότητα ζωής σε αυτόν και αποκτά προσωπικότητα. Γι αυτό το λόγο σας παρέχουμε αμέτρητες λύσεις διακόσμησης (κορνίζες, ροζέτες, 3D wall panels) για τοίχους, ταβάνια και για κάθε επιφάνεια.

 • Η βιώσιμη ανάπτυξη είναι το παν

  Με ενθουσιασμό και με ευθύνη για το αύριο δημιουργούμε κτίρια που σέβονται το περιβάλλον και προσφέρρουν καλύτερη ποιότητα ζωής για τον άνθρωπο. Συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός μέλλοντος πιο αποδοτικού για όλους μας και για τις επόμενες γενιές.

 

connect icon

Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μαθαίνετε πρώτοι ότι νεότερο σχετικά με εμάς και με το πως μπορείτε να βρείτε λύσεις στις ανάγκες σας με τα προϊόντα Styropan.

 
facebook icon  twitter icon  linkedin icon